Traineeprogram

Kickstart din eiendomskarriere med Bane NORs Traineeprogram!

mann smiler mot kamera

Mathias Nyheim, en av våre nåværende prosjektledelsestrainee, deler sine erfaringer: "I Bane NOR Eiendom får du sjansen til å arbeide med en imponerende variasjon av oppgaver, fra knutepunktutvikling til bygging av verksteder og stasjoner. Foto: Synne Gevoll Østerlie, Bane NOR

Har du en mastergrad innen byggingeniør, eiendomsutvikling, eiendomsrelatert samfunnsøkonomi, prosjektledelse, industriell økonomi eller liknende?

Da kan Bane NORs ettertraktede traineeprogram innen prosjektledelse eller konserntrainee i vår eiendomsdivisjon være den perfekte starten på din karriere!

Du kan søke på vårt traineeprogram nå!

Søknadsfristen er 15. oktober.

Mathias Nyheim, en av våre nåværende prosjektledelsestrainee, deler sine erfaringer: "I Bane NOR Eiendom får du sjansen til å arbeide med en imponerende variasjon av oppgaver, fra knutepunktutvikling til bygging av verksteder og stasjoner. Dette mangfoldet gjør jobben både spennende og unik, og gir muligheter til å jobbe med alt fra forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling." Mathias Nyheim har en bachelor i Eiendomsmegling fra BI og en mastergrad i eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU.

Vi tror på styrken av inkludering og mangfold. Vi ønsker kolleger med ulike kompetanser, faglige bakgrunner, livserfaringer og perspektiver som kan bidra til enda bedre løsninger. Våre verdier er åpenhet, respekt, engasjement og nyskaping, og det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med disse verdiene.

Vi oppfordrer deg til å søke på stillingen om den høres interessant ut selv om du ser noe du ikke kan i stillingsannonsen!