Adrenalin åpner på Sundland Verk

Kjente fjes åpner nytt og spennende aktivitets- og treningssenter 13. november, i hallen der de fleste i Drammen har tatt covidvaksine.

  • Øst
  • Næring
  • Knutepunktutvikling

Publisert: 9. november 2023 klokken 14:18

Fem blide menn foran mursteinsbygg.

Adrenalin med fra venstre: Cornelis Verkerk, Jesper Brandt, Magnus Midtbø (midten), Lasse Tufte og Thor Ivar Hornnes. Foto: Adrenalin

Vi har satt i gang en omfattende transformasjon av historiske Sundland Jernbaneverksteder i Drammen. Over de neste tiårene vil Sundland Verk bli et aktivt og attraktivt bydelssentrum. Her vil du blant annet finne haller og uteområder for sport, trening og fritidsaktiviteter, verksteder og produksjonslokaler, kontorer og småhandel, mat- og drikketilbud, selskapslokaler og mye mer.

Allerede i dag kan du besøke spennende aktører på Sundland Verk, og 13. november åpner Adrenalin i Bygg G. Bygget som senest var Drammens covid-senter, blir nå Norges råeste aktivitets- og treningssenter. Blant de kjente navnene bak senteret er Lasse Tufte (Tufteparkene) og Magnus Midtbø (klatrer og kjent fra Mesternes Mester).

Kjent profil

«Det blir det første senteret av sitt slag,» forteller grunnlegger og daglig leder av Adrenalin, Lasse Tufte. «Vi har holdt på i to år med planlegging og jobbing ned til den minste detalj.»

Lasse er en av flere kjente og lidenskapelige treningsprofiler involvert i Adrenalin, som blir et annerledes, men komplett aktivitetssenter med noe som passer alle. I tillegg til tradisjonell styrketreningsavdeling, tilbyr de egen Adrenalin-rigg, hinderløype-seksjon, Norges høyeste «warped wall» og «salmon ladder».

Adrenalin er et senter som er opptatt av samhold og det å ha det gøy mens man trener, uavhengig av fysisk form og ferdighetsnivå. Adrenalin blir med andre ord et viktig tilskudd til sport- og treningstilbudene i Drammen og på Sundland Verk, og starten på en spennende reise for Drammens nye bydelssentrum.


Publisert: 9. november 2023 klokken 14:18