Nyheter

Søkeresultat

Viser 1 - 10 av 62 treff

  Administrasjonen i Holmestrand kommune har vært spredt, men nå skal endelig 260 ansatte samles i ett bygg. De skal leie lokaler i et nytt bygg fra Bane NOR, som Veidekke skal bygge.

  Kåringen sammenliknet de 50 travleste stasjonene i Europa på en rekke ulike kriterier og Oslo S fikk en solid 10.-plass.

  Aldri før har det vært handlet mer på Oslo S og i Østbanehallen enn under fjoråret. Totalt omsatte Oslo S Shopping for over 1,25 milliarder kroner.

  Sundland jernbaneverksteder transformeres til et nytt og levende byområde i Drammen. Bli med på lanseringen torsdag 8. februar for å bli bedre kjent med historien til Sundland, tilbudene som allerede finnes her og fremtidsvisjonen for den historiske bygningsmassen som nå blir Sundland Verk.

  Vi ofrer tusenvis av naturområder, skriver NRK denne uken. Det bør bli ulovlig å bygge ned den flotte naturen vår. Ikke bare fordi vi elsker naturen, men fordi hver gang lokalpolitikere gir lov til å bygge ned skog, myr eller matjord, fører det til store CO2-utslipp og mer biltrafikk.

  Kontorlokaler er dyre. Derfor jobber vi i Bane NOR hele tiden med å optimalisere bruken av byggene våre. Det gir både miljøgevinster og innsparinger i millionklassen. Bak løsningen står kompetansehuset Capgemini og proptech-selskapet BLDNG.ai.

  Mange lurer på hva som skal skje på Skøyen stasjon siden deler av stasjonen er stengt av og utilgjengelig for reisende. Grunnen er at vi skal fornye og oppgradere stasjonsarealene under sporet.

  Kjente fjes åpner nytt og spennende aktivitets- og treningssenter 13. november, i hallen der de fleste i Drammen har tatt covidvaksine.

  Flere detaljer om hva vi vil bygge på busstomta rett ved brann- og redningstoget er klare. Park og bygg vil løfte nabolaget, mener vi og venter på svar fra Plan- og bygningsetaten.

  Det som tidligere var en industriell utpost, blomstrer nå av kulturliv, grønne oaser og boliger for folk i alle stadier av livet.