20 leiligheter ved Tyrifjorden

Byggestart for Fjordbyen Brygge i Vikersund sentrum er rett rundt hjørnet. Prosjektet ligger vakkert til i vannkanten ved Tyrifjorden og rett ved togstasjonen.

Prosjektet omfattet først 16 leiligheter på to bygninger, men etter en anbudskonkurranse konkluderte vi med at prosjektet kunne omprosjekteres for å gi plass til flere boenheter og 200 kvadratmeter næringslokaler. Prosjektet utvikler vi i samarbeid med Modum kommune.

Nylig signerte vi byggekontrakt med Asker Entreprenør, og i tett samarbeid med arkitekt har vi sammen utarbeidet et forslag med bedre arealutnyttelse og plass til fire ekstra leiligheter.

- Vi har hatt en vellykket samspillsprosess med Asker Entreprenør og har kommet frem til gode løsninger og vi kan nå gå i gang med bygging. For oss er det gledelig at boligmarkedet i Vikersund har tatt så godt imot Fjordbyen Brygge, sier prosjektsjef Per Olav Dahl Hegge i Bane NOR Eiendom.

Etter planen skal byggearbeidene starte i slutten av oktober i år, og ifølge entreprenøren vil fremdriften henge nøye sammen med vannstanden i Tyrifjorden. Prosjektet skal være ferdigstilt i første kvartal 2023, med innflytting i andre kvartal samme år.

Fjordbyen Atrium
Dette boligprosjektet ble ferdigstilt i 2019, og består av 46 moderne og innholdsrike leiligheter med fantastisk fjordutsikt og sentral beliggenhet, ved siden av Fjordbyen Brygge. Leilighetene har tilgang til felles garasjeanlegg i underetasjen med enkel adkomst via heis til både etasjeplan og felles takterrasse. I første etasje tilbys helsetjenester i form av lege, tannlege og fysioterapeut på et samlet areal på cirka 2000 kvadratmeter.