Strandholmen i Holmestrand

Nytt boligområde med tre leilighetsbygg rett i vannkanten med gangavstand til strand, brygge, Holmestrand stasjon og alle byens fasiliteter. Leilighetene ligger ute for salg.

Oversiktsbilde av prosjektet og de tre boligbyggene

Prosjektet ligger fint til ved vannet.

Fakta om prosjektet

  • Prosjekttype:

    Bolig

  • Forventet ferdigstilt:

    2024

Om prosjektet

På strandtomten vår rett ved stasjonen i Holmestrand kommer 70 leiligheter med flott utsikt og nærhet til fjorden. Prosjektet består av tre boligbygg på henholdsvis seks, seks og åtte etasjer. Utviklingsområdet er på 3,6 dekar og ligger rett nord for hovedinngangen til den nye togstasjonen.

Vedtatt detaljreguleringsplan tillater en maksimal utnyttelse på 7 000 kvadratmeter BRA boligareal over bakken, samt 2 500 kvadratmeter parkering/boder under bakken. Salgs- og byggestart var i 2022.

Byggetrinn 1, 2 og 3

Byggingen av trinn 1 og 2 var per april 2023 godt i gang og blir innflytningsklare henholdsvis høsten 2023 og våren 2024. Salgsstart for byggetrinn 3 er startet primo mai 2023 og omfatter 25 flotte selveierleiligheter. Leilighetene er fra 55 til 130 kvadratmeter med store vindusflater, praktiske planløsninger og flotte kvaliteter, og de fleste med sjøutsikt.

Samarbeidsavtale med Seltor Bolig AS

I juni 2020 inngikk vi en samarbeidsavtale med Seltor Bolig AS om utviklingen av prosjektet i et felles eiet utbyggingsselskap.

- Dette flotte boligprosjektet er helt i tråd med Seltor Boligs vekststrategi, og vi ser frem til et godt samarbeid med Bane NOR Eiendom, sier konsernleder Stian Råmunddal i Seltor Gruppen AS.

- Vi gleder oss til å komme i gang med dette attraktive og sentralt plasserte prosjektet rett ved Holmestrand stasjon. Med sin unike beliggenhet rett ved sjøkanten er vi sikre på at prosjektet vil bli populært i boligmarkedet. Vi mener også at den nye strandpromenaden vil gi Holmestrand et flott løft, sier utviklingsdirektør Morten Austestad i Bane NOR Eiendom.

Langs sjøen skal det etableres en strandpromenade som blir en del av en sammenhengende gang-/sykkel system mot sentrum i sør og nordover langs det nedlagte jernbanesporet. I sjøen tillates det bygget småbåthavn. 

 

Se video om ulike prosjekter i Holmestrand!(├ąpnes i ny fane)

Sosialt og hyggelig mellom husene, på bakkeplan

Det tilrettelegges for sosiale soner mellom husene.

Bilde tatt fra terrassen. Idyllisk.

Boenhetene byr på en nydelig utsikt.

Fakta om prosjektet

  • Utviklingspotensial: 7000 kvadratmeter
  • Formål: Bolig
  • Samarbeidspartnere: Seltor Bolig AS
  • Entreprenør: Seltor AS

Gå til prosjektets egen hjemmeside(├ąpnes i ny fane)

Fremdrift:

2013: Reguleringsplan vedtatt

2018: Skisseprosjekt og rammesøknad

Bildet tatt fra takterrasse med gode solforhold. Solen skinner.

Prosjektet garanterer gode solforhold.

Kontaktpersoner