Vi søker flere prosjektsjefer

Brenner du for by- og stedsutvikling? Vi er i vekst og trenger flere prosjektsjefer.

Spennende utviklingsprosjekter!

Har du lyst til å jobbe med de mest spennende by- og stedsutviklingsprosjektene i Norge? Vi er et av Norges største eiendomsutviklingsmiljøer hvor bærekraft og samfunnsnytten er førende, og nå trenger vi flere nye prosjektsjefer.

- På utviklingsplanen vår framover står et økende antall knutepunktprosjekter, og med stadig flere prosjekter trenger vi flere folk. Vi utvikler alt fra boliger, hotell og kontorbygg til togverksteder og andre driftsbygg, enten i egenregi eller sammen med partnere, sier vår utviklingsdirektør Morten Austestad.

Les mer og søk her.

Quadrum Bygg E eksteriør
Bygg E i Quadrum i Kristiansand er ferdigstilt. Politiet skal inn i bygg A og B som ferdigstilles om noen måneder. Ytterligere to bygg er på trappene. Foto: Kjell Ingen Søreide.
Trondheim Stasjonssenter omfatter ny tog- og bussterminal, kontorer, butikker, boliger og gode byrom. Første delprosjekt er igangsatt. Kredit Arkitema Arkitekter.
Rett ved Paradis stasjon i Stavanger har vi detaljregulert 52.000 kvadratmeter næringsareal. Kredit: Ghilardi+Hellsten Arkitekter.
Perlen er et boligprosjektet i Asker, rett ved stasjonen. 68 leiligheter med høy standard og eksklusive takterrasser. Kredit: 3D Estate