Karriere

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos en av Norges største eiendomsaktører? Se om vi har ledige stillinger.

Bane NOR Eiendom eier, utvikler og forvalter all jernbaneeiendom i Norge. Vi er en av Norges største eiendomsaktører med ca. 200 ansatte og har om lag 230 eiendomsutviklingsprosjekter ved knutepunkt i norske byer og tettsteder. Årlig investeringsnivå er 1-2 milliarder kroner.

Vi forvalter og drifter 335 operative togstasjoner og holdeplasser, 13 togverksteder og flere terminaler, driftsbygg og infrastruktureiendommer. Med sterk satsning på knutepunktutvikling og et genuint miljøengasjement, er Bane NOR Eiendom en viktig bidragsyter til bærekraftig by- og stedsutvikling i Norge. Eiendomsdivisjonen er en viktig inntektskilde for Bane NOR. 

 

Vi har for tiden to ledige stillinger:

Eiendomssjef i jernbaneeiendom, Stavanger:

Du får resultatansvar for en definert eiendomsportefølje på Sørlandsbanen hvor forhandling av kontrakter, oppfølging av leietakere, kjøp/salg av eiendom og mange andre oppgaver som tilhører fagområdet inngår. Klikk her for å lese mer om stillingen.

Arbeidssted: Stavanger

Søknadsfrist: 6/12-21

Eiendomssjef i jernbaneeiendom, Bergen:

Du får resultatansvar for en definert eiendomsportefølje på Bergensbanen hvor forhandling av kontrakter, oppfølging av leietakere, kjøp/salg av eiendom og mange andre oppgaver som tilhører fagområdet inngår. Klikk her for å lese mer om stillingen.

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 6/12-21

 

 

 


 Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss?

Les intervju med noen av våre ansatte.