Karriere

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos en av Norges største eiendomsaktører? Se om vi har ledige stillinger.

Bane NOR Eiendom eier, utvikler og forvalter all jernbaneeiendom i Norge. Vi er en av Norges største eiendomsaktører med ca. 200 ansatte og har om lag 230 eiendomsutviklingsprosjekter ved knutepunkt i norske byer og tettsteder. Årlig investeringsnivå er 1-2 milliarder kroner.

Vi forvalter og drifter 335 operative togstasjoner og holdeplasser, 13 togverksteder og flere terminaler, driftsbygg og infrastruktureiendommer. Med sterk satsning på knutepunktutvikling og et genuint miljøengasjement, er Bane NOR Eiendom en viktig bidragsyter til bærekraftig by- og stedsutvikling i Norge. Eiendomsdivisjonen er en viktig inntektskilde for Bane NOR. 

 

Vi har for tiden to ledige stillinger:

Erfaren eiendomsutvikler i Oslo

I Oslo og Østlandsområdet har vi en rekke av regionens mest spennende by- og stedsutviklingsprosjekter på trappene. Vi har behov for mer kapasitet for å realisere disse prosjektene Som prosjektsjef/ eiendomsutvikler hos oss er du øverste ansvarlig for en portefølje prosjekter innen by- og stedsutvikling med innslag både bolig og næring.

Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 19. juni 2022
Klikk her for å lese mer om stillingen og søke

Prosjektsjef/eiendomsutvikler i Trondheim

Som prosjektsjef - eiendomsutvikler er du øverste ansvarlig for en portefølje prosjekter innen by- og stedsutvikling med innslag både bolig og næring.

Arbeidssted: Trondheim
Søknadsfrist: 5. juni 2022
Klikk her for å lese mer om stillingen og søke

 

 


 Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss?

Les intervju med noen av våre ansatte.