Karriere

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos en av Norges største eiendomsaktører? Se om vi har ledige stillinger.

Bane NOR Eiendom eier, utvikler og forvalter all jernbaneeiendom i Norge. Vi er en av Norges største eiendomsaktører med ca. 200 ansatte og har om lag 230 eiendomsutviklingsprosjekter ved knutepunkt i norske byer og tettsteder. Årlig investeringsnivå er 1-2 milliarder kroner.

Vi forvalter og drifter 335 operative togstasjoner og holdeplasser, 13 togverksteder og flere terminaler, driftsbygg og infrastruktureiendommer. Med sterk satsning på knutepunktutvikling og et genuint miljøengasjement, er Bane NOR Eiendom en viktig bidragsyter til bærekraftig by- og stedsutvikling i Norge. Eiendomsdivisjonen er en viktig inntektskilde for Bane NOR. 

 

Vi har for tiden to ledige stillinger:

Eiendomsutvikler, Hamar

I Innlandet har vi en rekke av regionens mest spennende by- og stedsutviklingsprosjekter på trappene. Dette omfatter bl.a. i Lillehammer, Hamar, Gjøvik, Brumunddal og Moelv. Vi har behov for mer kapasitet for å realisere disse prosjektene. Derfor søker vi nå etter en prosjektsjef/eiendomsutvikler - tidligfase. 

Som prosjektsjef/eiendomsutvikler - tidligfase er du øverste ansvarlig for en portefølje prosjekter innen by- og stedsutvikling med innslag av både bolig og næring med særlig fokus på tidligfase.

Arbeidssted: Hamar

Søknadsfrist: 24. april 2023

Klikk her for å lese mer og søke på stillingen

 

Driftsleder Lodalen verksted

I verkstedene våre har vi et bredt spekter av fagfolk som samarbeider med hverandre, og vi søker etter deg som har kunden i fokus og kan bidra til gode prosesser og effektivitet på verkstedet i Lodalen. Verkstedet leies ut og kunden er en verkstedoperatør.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 3. mai 2023

Klikk her for å lese mer og søke på stillingen

 


 Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss?

Les intervju med noen av våre ansatte.