Skulpturen "All its glory" av Signe Solberg er utstilt på Oslo S

En åtte meter skulptur malt i gull funkler for forbipasserende på Flytogterminalen (Oslo S). Bak installasjonen står Signe Solberg og formidler er Kulturbyrået Mesén.

All its glory hadde offisiell åpning 20.4. 

Skulpturen i stål er cirka åtte meter høy, fem meter bred og tre meter dyp. Metervis med frynser vaier i vinden og skaper en bevegelig letthet i den ellers solide konstruksjonen.

– Dette er uten tvil en skulptur som vil bli lagt merke til, spesielt når solen speiler seg og reflekteres i de blanke overflatene. Jeg har hatt idéen til denne hårete ideen ganske lenge. Endelig kunne den realiseres på det jeg anser som et perfekt sted for dette kunstverket, sier kunstner Signe Solberg til vartoslo.no.

Se video av monteringen av installasjonen 

Signe Solberg (33) arbeider med skulpturer og installasjoner. Hun er interessert i hvordan vi lar oss påvirke av abstrakt formspråk, finner mening i det og lager våre egne historier rundt det. Hun leker med former, materialer og kontraster, og kobler blant annet skarpe metaller med myke frynser. Solberg har hatt utstillinger på Vigeland-museet i Oslo og Bomuldsfabriken Kunsthall i Arendal. Flere av hennes skulpturer er laget til det nye sykehuset i Kirkenes.