Sykkelparkering kombinert med sykkelverksted ved Bodø stasjon

Sykkelparkering kombinert med sykkelverksted ved Bodø stasjon

I våre lokaler ved Bodø stasjon tilbyr Kirkens Bymisjon sykkelparkering kombinert med sykkelverksted.

Pedalen sykkelverksted og –parkering er Kirkens Bymisjon Bodø sitt siste tilskudd av arbeidstilbud til mennesker som står utenfor det ordinære arbeidsliv.

Kirkens Bymisjon leverer tjenester som innendørs sykkelparkering, vedlikehold og reparasjon av sykler og sykkelutleie. Du finner Pedalen Sykkelparkering i Bankgata 9.

Alle tjenester som tilbys på Pedalen Sykkelparkering tas hånd om av Kirkens Bymisjons arbeidere i samråd med en arbeidsleder. Arbeiderne rekrutteres via NAV mottak og jobbsenter. Kirkens Bymisjons oppgave er den daglige oppfølging i arbeidssituasjonen, og sørger for tilstrekkelig opplæring og imøtekommer arbeidere ut fra deres utfordringer og behov i arbeidssituasjonen. Målet med arbeidsperioden er å motivere og tilrettelegge for at våre arbeidere får arbeidsglede og kompetanse som kan bidra til at de ønsker å ta steget inn i det ordinære arbeidsmarkedet.

Pedalen Sykkelparkering ble startet i samråd med Bane NOR Eiendom og er en innendørs parkering med 80 plasser hvor du kan parkere sykkelen din mens du er på jobb eller gjør ærender i byen.

Ved å leie plass vil sykkelen din står trygt - enten det er på dagtid eller over natten. Lokalet har videoovervåkning og kun betalende kunder og ansatte vil ha tilgang til parkeringen.

Hvordan får du tilgang til sykkelparkeringen

Gjennom vårt sms-system levert av Enter Security har du tilgang til sykkelen din hele døgnet ved bruk av din mobiltelefon.

For å leie plass på Pedalen send sms “kodeord” til 2219. Kodeordene er som følgende:

  • 1 dag 30kr.  – skbb1d
  • 1 uke 100kr. – skbb1u
  • 1 måned 300kr. – skbb1m

Når du har sendt valgt kodeord til 2219 vil du motta en kvittering på sms med et telefonnummer. Ved å ringe dette telefonnummeret vil låsen på ytterdøren gå opp og skyvedøren åpne seg inn til parkeringen. Beløpet blir belastet deg gjennom ditt teleselskap og føres opp som en post på din telefonregning.

Når du parkerer sykkelen her kan du også bestille tjenester fra Pedalens sykkelverksted som kan blant annet utføre service, dekkbytte og sikkerhetssjekk.