Leilighetsmarkedet er vanskelig – men ikke her

Det har vært mange rapporter om at boligsalg går tregere, men Bane NOR Eiendoms salgstall viser at det ikke er tilfelle ved togstasjonene. Der selger leilighetene som normalt.

Bane NOR Eiendoms nylige tertialrapport viser at selv om boligsalg kan gå tregt i gjennomsnitt, er det ingen bremsing i salg av boliger som ligger rett ved knutepunkt. Denne uken la Bane NOR Eiendom 44 leiligheter ut for salg rett ved jernbanen i Mysen sentrum. Nå er de spente på om «Follobane-effekten» har nådd helt til Mysen.

«Salg av leiligheter i Nordre Follo og mange steder i Østfold har gått raskt og til høye priser i påvente av at Follobanen åpner i desember 2022 og halverer reisetiden Ski-Oslo S,» forteller prosjektleder i Bane NOR Eiendom, Jacob Aars-Rynning.

De nye leilighetene blir en del av «Bankkvartalet» og viderefører kvartalbebyggelsen som allerede finnes i området. Et avskjermet gårdsrom vil være et attraktivt fellesområde for opphold og lek, og fasaden blir i rød tegl og hvit puss for å passe inn i Mysens arkitektoniske historie.

«Mysen er et typisk knutepunkt der du kan bo eller jobbe uten å bruke bil; her har du alt du trenger i gangavstand eller en togreise unna. Det er miljøvennlig,» fortsetter Aars-Rynning.

Les mer: https://www.sagtomta-mysen.no/